sâmbătă, 30 noiembrie 2013

Filme spirituale online - Luna Noiembrie 2013

1) Waking Life

"Waking Life" este povestea unui tanar ce se afla intr-o stare de vis. Filmul isi urmareste personajul principal cum observa si mai tarziu ia parte la discutii filosofice legate de aparitie, realitate, relatia noastra cu ceilalti si scopul vietii. 

De-a lungul filmului sunt amintite si alte subiecte, precum: existentialismul, postumanismul sau teoria lui Andre Bazin. Pana la urma, tanarul ajunge la concluzia ca tot ceea ce vede, de fapt el viseaza si nu se poate trezi.




Filmul poate fi vizualizat online aici: 1

2) The Letter Writer



Atunci când o adolescenta primește un e-mail misterios , ea își propune să-l găsească pe autor. Este o călătorie care-i va schimba pentru totdeauna viața.







Filmul poate fi vizualizat online aici: 2

3) Dincolo de viaţă-Hereafter

Hereafter/Dincolo de viaţă este povestea supranaturală a trei oameni din locuri diferite care experimentează moartea şi chiar ceea ce se află dincolo de ea. George (Matt Damon) este un american obişnuit, dar care trăieşte diverse experienţe legate de viaţa de dincolo. În celălalt colţ al lumii, Marie (Cecile De France), o jurnalistă din Franţă îşi reconsideră  viziunea asupra vieţii, o dată ce ajunge la un pas de moarte. În Londra, Marcus, un băieţel, îşi pierde cele mai dragi persoane şi porneşte într-o căutare disperată a răspunsurilor. Vieţile celor trei se vor intersecta într-un mod straniu, lucrurile din jurul lor se schimbă pentru totdeauna şi, fie că vor, fie că nu, poate vor găsi răspunsul dincolo de viaţa pe care o trăiesc în prezent.

Filmul poate fi vizionat aici: 3


4) Angel-A



André, un arab de origine americana caruia i s-au furat actele, este amenintat de catre mafiotii de la care imprumutase bani si, dupa ce constata ca nici politia nu-i este de niciun ajutor, decide sa se sinucida, aruncandu-se de pe un pod. In fata sa, o tanara frumoasa si inalta se arunca in apa, iar acesta, condus doar de curaj, sare dupa ea si o salveaza de la innec. Fata, pe nume Angela, il informeaza ca viata sa ii apartine lui de-acum incolo. In curand André va afla ca un inger s-a pogorat in viata sa si incearca sa il indrepte pe drumul cel bun si sa ii schimbe in bine imaginea de sine. Ce se va intampla, insa, in momentul in care iubirea va schimba viata barbatului, mai ales ca "obiectul" afectiunii este insusi ingerul...?





Filmul poate fi vizualizat aici: 4


5) A thousand words- O mie de cuvinte

Jack McCall este un agent literar extrem de vorbăreț, care are darul de a convinge oamenii să îl urmeze și să încheie contracte cu el oriunde și oricând, cu cea mai mare ușurință. Viața lui de succes ia o turnură neașteptată după ce, intenția lui de a semna un contract cu un guru de nouă generație - Dr. Sinja, doar pentru a-și urmări interesele proprii, se soldează cu o consecință neobișnuită. Un copac Bodhi (o specie de smochin) îi crește în spatele curții, iar cu fiecare cuvânt pe care îl rostește, o frunză cade. Jack își dă seama că în momentul în care ultima frunză cade, atât el cât și copacul sunt terminați. Cuvintele nu l-au dezamăgit niciodată pe Jack, însă acum vorbărețul agent se vede nevoit să tacă și să găsească alte modalități de comunicare, doar pentru a rămâne în viață.


Filmul poate fi vizualizat online aici: 5.
 
Vizionare placuta!!!.