miercuri, 25 septembrie 2013

miercuri, 18 septembrie 2013

Validation (subtitrare lb.romana)



Hugh Newman este un angajat la o parcare cu acces gratuit limitat care valida tichetele de parcare ale clientilor. Pe langa validarea tichetelor , el ofera clientilor complimente si ii face fericiti. Acest lucru atrage o multime de clienti la aceasta parcare, care vin doar pentru a primi complimentele lui Hugh. Totusi, toate acestea se schimba cand Hugh o intalneste pe Victoria la serviciul de poze pentru permise de conducere si nu reuseste sa o faca sa zambeasca. Dupa ce se indragosteste de aceasta, viata lui se schimba total si tot ce isi doreste e sa o faca fericita pe Victoria si sa afle motivul pentru care ea nu zambeste niciodata.
Va invit sa urmariti acest film despre necesitatea de a zambi in fiecare zi din viata noastra, 16 minute care te fac sa visezi, sa zambesti (in orice stare te-ai afla) si cu un deznodamant fericit!

vineri, 13 septembrie 2013

Arnica Montana 1 Sea Sand And Sun Bio Music 6 in 1



Va invit sa citi interviul lui Jean-Louis Fargier - despre " Echilibrarea Fiinţei prin Muzică si Conștiența Sunetului "http://atingereaiubirii.blogspot.ro/2013/09/echilibrarea-fiintei-prin-muzica.html

luni, 2 septembrie 2013

The World’s Fastest Indian:

~In Noua Zeelanda a anilor ’60, la capatul lumii, Burt Munro ia o motocicleta marca Indian 1920 si, fara alte resurse in afara de propria obsesie si o atitudine de “orice se poate repara cu mijloace minime”, el isi petrece zilele de pensionar reconstruind motocicleta si cautand sa-si implineasca visul de a participa la Saptamana Vitezei, la Salt Lake in Utah.

duminică, 1 septembrie 2013